За мен

Казвам се Елеонора Несторова и встъпих по-сериозно в дебрите на сладкарството преди няколко години. Вдъхновение почерпих от появата на двете ми деца и желанието ми да ги радвам и изненадвам.

Вярвам, че човешките възможности са неограничени и че човек никога не трябва да спира да мечтае, да търси и да се бори за мечтите си, за да успее да намери своето местенце под Слънцето, където да се чувства себе си, удовлетворен и доволен от това, което прави. Дълбоко във всеки от нас може би дреме някой „гений“ или скрит талант, но ако не дадем път на гениалното в себе си, то никога няма да направи крачка напред и да излезе.

В този ред на мисли, преди самата аз да опитам, не съм и предполагала, че сладкарството ще е нещо, което ще ме вълнува и ще ми доставя удоволствие, нямах кой знае какъв опит и ако не се бях впуснала в това ново за мен приключение, нямаше и да разбера, че чрез него ще мога да радвам и себе си, и околните.

Създадох този сайт, за да ви покажа, че всеки започва отнякъде, и че не винаги е необходимо да имаш кой знае какъв опит, когато имаш желание и любов в излишък.

Дано публикациите ми да са ви полезни и интересни. Пък кой знае, току виж съм заразила и теб с магията на тортите.

Коментари

  1. Здравей Елеонора!
    Казвам се Пламена и съм от Сливен.
    Благодаря за споделеното! Прочитайки по -горе написаното ви почуствах близка до все още моето любимо хоби с ,което се занимавам от една година.Магията на сладкарството. Започнах да търся и съчетавам различни рецепти открих,че украсяването на торти и сладкиши ми носи голямо удоволствие и вътрешен мир !Разгледах и прочетох коментарите ,които сте написали за всяка торта,това ме накара да се усмихна! Пожелавам ви много здраве и все повече успехи в света на сладкарството!

    1. Много се радвам, че съм ви накарала да се усмихнете. Дано да откриете и ползи от постовете ми. Ще се радвам да обменяме идеи и рецепти.

      1. Благодаря!Всъщност ви открих ,когато търсех рецепта как да приготвя -Домашно приготвена захарна дантела 🙂 .Ще споделя,как се е получила. 🙂

Оставете коментар

Задължителните полета са отбелязани с *