За мен

Казвам се Елеонора Несторова и встъпих по-сериозно в дебрите на сладкарството съвсем неотдавна. Причина? – Появата на двете ми дечица и желанието ми да ги радвам и изненадвам.

Вярвам, че човешките възможности са неограничени, и че човек никога не трябва да спира да мечтае, да търси и да се бори за мечтите си, за да успее да намери своето местенце под Слънцето, където да се чувства себе си, удовлетворен и доволен от това, което прави. Дълбоко у всеки от нас може би дреме някой „гений“ или скрит талант, но ако не дадем път на гениалното у себе си, то никога няма да направи крачка напред и да излезе.

В този ред на мисли, до преди година, не съм и предполагала, че сладкарството ще е нещо, което ще ме вълнува и ще ми доставя удоволствие, нямах кой знае какъв опит и ако не се бях впуснала в това ново за мен приключение, нямаше и да разбера, че чрез него ще мога да радвам и себе си, и околните.

Създадох този сайт, за да ви покажа, че всеки започва отнякъде, и че не винаги е необходимо да имаш кой знае какъв опит, когато имаш желание и любов в излишък.

Дано публикациите ми да са ви полезни и интересни. Пък кой знае, току виж съм заразила и теб с магията на тортите.

Оставете коментар

Задължителните полета са отбелязани с *